Oman lomakodin rakentaminen itselle tai sijoitus

 • Tavoitteenamme on rakentaa Albaniaan luksustason villoja. Jos olet kiinnostunut juuri sinun näköisen villan suunnittelusta ja rakentamisesta, me autamme sinua. Aris etsii sopivalta alueelta tontin ja arkkitehtimme suunnittelee sinulle mieluisan lomakodin. Me hoidamme rakennusvaiheen, sinulle mieluiset materiaalit ja värimaailman, puutarha-alueen ja uima- altaan rakentamisen. 🏰🏗️🍹- takaamme loppuelämäsi lomat tai hyvän sijoituskohteen.

 • Lue oman villan rakentamisesta lisää tästä. Lue sopivasta tonttipaikasta blogin puolelta tästä.

 • P.S ARIS ON ALBANIASSA 28.9-10.10.2019 JOS OLET KIINNOSTUNUT TONTISTA.

Asunnon ostaminen tai vuokraaminen

 • Haluatko ostaa oman lomakodin tai sijoitusasunnon Albaniasta? Autamme sinua koko prosesissa. Kerro millaisen asunnon haluaisit ja mistä, niin etsimme sinulle sopivat vaihtoehdot ja esittelemme ne sinulle. 🏡

 • Jos olet jo päättänyt minkä kohteen haluat ostaa, ostoprosessi kestää paikan päällä 4vrk, sisältäen lakimiehen ja tarvittavat paperityöt. Asunnon ostaminen on turvallista ja nopeaa Albaniassa. Me autamme sinua. 📜

 • Jos haluat vuokrata seurueellesi loma-asunnon, me etsimme toiveidesi mukaisen kohteen. Voimme järjestää tarvittaessa kuljetukset vuokra-asuntoosi esim. Tiranan lentokentältä.

 • Tutustu asuinhuoneiston ostamiseen tai vuokraamiseen tästä.

Ryhmien räätälöidyt matkajärjestelyt

 • Ryhmien yksilölliset lomajärjestelyt: Majoituksen varaaminen (kysy meiltä isompaa huvilaa, tai hotellia) kuljetukset Tiranasta tai Sarandasta majoitukseen, yksilöllisesti suunnitellut retket ja vierailut, parhaat ruuat ja ravintolat & mitä parhaimmat elämykset mukavassa seurassa. ⛵ ⛰️🍽️🧜‍♀️🚵

 • Tulit Albaniaan sitten työporukan tehoviikkoa viettämään tai vaan isossa seurueessa lomalle. Kerro toiveesi, me hoidamme loput. Jos haluat käyttöösi yksityisen kokin huvilaasi, se järjestyy tai koko seurueelle riippuliitopäivän.

 • Lue lisää talosta Fierin maaseudulla, jossa on kaikki palvelut saatavilla paikan päällä. Lue lisää tästä.

  Seuraa meitä instassa ja facebookissa, jos löydät sieltä mahdolliset retkikohdevinkkisi. #lomaonlomaa

Olin Mirvan ja Ariksen mukana lomalla Albaniassa ja kokemus oli ainutlaatuinen. Mirva ja Aris tuntevat Albanian parhaat lomakohteet vuoriston näkymistä turkoosinsinisiin uimarantoihin.
— Laura S.
Ariksen ja Mirva paikallistuntemuksen ja albanian kielen osaaminen vuoksi kaikki sujui mutkattomasti ja pääsin kokemaan Albanian todellisen kulttuurin ja lämminhenkiset paikalliset. Matka oli ikimuistoinen.
— Anna R.