Talot ja villat

Upeaa lomaluksusta - oma yksityinen villa Albaniasta. Vuokraa seurueellesi sopiva villa tai osta sellainen.

Mieheni Ariksen tavoitteena on rakentaa maahan luksustason villoja. Meillä on kaikki tarvittava loppuelämän lomillesi.

Haluan vuokrata seurueelleni villan lomamme ajaksi, miten toimin? 🏡

Kysy meiltä, niin selvitämme onko meidän kautta saatavissa toiveidesi mukaista villaa, siltä alueelta kun haluatte. Toiveena on että kysytte villan varausta hyvissä ajoin, varmistaaksenne parhaimmat kohteet ja saatavuuden.

Vuokrattavat kohteet: Talo Fierin maaseudulla, lue lisää tästä.

Vuokrasimme teidän kautta villan, miten pääsemme sinne? 🚘

Me huolehdimme teistä. Jos teillä on tarve niin tarjoamme teille kuljetusta esimerkiksi Tiranan lentokentältä tai Sarandan satamasta lomakotinne luo. Jos haluatte vuokrata autot ja ajaa itse kohteeseen, voimme suositella tai auttaa autonvuokrauksessa. Jos haluatte apua tai toivotte kyyditystä lomanne aikana, voimme myös auttaa teitä tässä (jos lomakohde Vloran/Fierin lähistöllä).

Haluamme ostaa oman lomakodin Albaniasta, miten toimimme? 🏡

Jos haluatte ostaa oman villan, laittakaa meille viestiä tai soittakaa Mirvalle. Kartoitamme toiveenne ja budjettimme ja alamme etsimään. Voimme myös tavata kahvikupin äärellä. Kun olemme etsineet kerromme mitä olemme löytäneet ja voimme myös erikseen sovittuna ajankohtana käydä katsomassa kohteita. Jos kuitenkaan nämä villat eivät teitä miellytä on yksi ratkaisu rakentaa oma mieluinen juuri sinun näköinen villasi. Oman lomakodin rakentamisesta ja tontin etsimisestä voit lukea tästä.